Amanida de síndria i meló a la planxa amb vinagreta de verdures
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un meló mitjà
- Una síndria mitjana
- Una llauna de blat de moro en conserva
- Vinagreta de verdures (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagre de poma
5 racions
Utensilis
Una planxa gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de verdures i un cop feta, la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, pelem el meló i la síndria, i els tallem en quadradets regulars.
Tot seguit, els fiquem damunt la planxa calenta salpebrats amb un rajolí d'oli, i els anem tombant amb una espàtula metàl·lica, fins que tots els quadradets estiguin una mica rossos, i els afegim en el bol juntament amb la vinagreta i el blat de moro escorregut.
Ho remenem tot ben remenat, i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana, i ho servim a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...