Amanida de síndria i meló a la planxa amb vinagreta de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló mitjà
  • Una síndria mitjana
  • Una llauna de blat de moro en conserva
  • Vinagreta de verdures (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de poma

5 racions

Utensilis

Una planxa gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de verdures i un cop feta, la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, pelem el meló i la síndria, i els tallem en quadradets regulars.
Tot seguit, els fiquem damunt la planxa calenta salpebrats amb un rajolí d'oli, i els anem tombant amb una espàtula metàl·lica, fins que tots els quadradets estiguin una mica rossos, i els afegim en el bol juntament amb la vinagreta i el blat de moro escorregut.
Ho remenem tot ben remenat, i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana, i ho servim a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3260 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: