Espàrrecs verds amb vinagreta de nyora

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 manat de espàrrecs verds
  • 1 pebrot nyora
  • Oli de oliva
  • Vinagre
  • Pebre negre molt
  • Aigua
  • Sal

1 racions

Elaboració

Primer hem de bullir els espàrrecs amb aigua i sal
Mentrestant en un cassó escaldem el pebrot nyora i quan sigui ben tou el retirem del cassó, en traiem la pell i les llavors i ens quedem amb la carn
En un morter i aixafem be el pebrot nyora fins a fer pasta
Ara afegim al morter tres parts de oli per una part de vinagre i un pols de pebre negre molt
Ho barregem be i reservem de moment
Un cop bullits els espàrrecs, els escorrem be i els posem en un plat
Escampem la vinagreta del morter per sobre dels espàrrecs i estarà llest el plat.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Martingala La diu:
Has vist que venen la carn de la nyora en pols? És molt còmode utilitzar-la. No sé si té la mateixa qualitat o el mateix sabor, però...
Provaré a fer-los, aquests espàrrecs!
Àngels Fernández Guillén diu:
Quina recepta més bona¡
També es pogrien comprar els espàrrecs congelats i fer-los a la brasa
Jordi Bosch Negre diu:
Les dues son bones ideias. He sentit a parlar de la nyora en pols, el que passa que en tenia dues de assecades al traster i he dit vaig a ferlas servir.
Nani Nolla diu:
Molt bona la recepta i senzilla de fer, com a mi m'agrada.
Montse Mercader diu:
molt bona recepta
Jordi Bosch Negre diu:
És cert, avegades amb la senzillesa està lo millor de la cuina.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!