Espàrrecs verds amb vinagreta de nyora
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 manat de espàrrecs verds
- 1 pebrot nyora
- Oli de oliva
- Vinagre
- Pebre negre molt
- Aigua
- Sal
1 racions
Elaboració
Primer hem de bullir els espàrrecs amb aigua i sal
Mentrestant en un cassó escaldem el pebrot nyora i quan sigui ben tou el retirem del cassó, en traiem la pell i les llavors i ens quedem amb la carn
En un morter i aixafem be el pebrot nyora fins a fer pasta
Ara afegim al morter tres parts de oli per una part de vinagre i un pols de pebre negre molt
Ho barregem be i reservem de moment
Un cop bullits els espàrrecs, els escorrem be i els posem en un plat
Escampem la vinagreta del morter per sobre dels espàrrecs i estarà llest el plat.
30min
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.