Espàrrecs verds amb vinagreta de nyora
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat de espàrrecs verds
- 1 pebrot nyora
- Oli de oliva
- Vinagre
- Pebre negre molt
- Aigua
- Sal
1 racions
Elaboració
Primer hem de bullir els espàrrecs amb aigua i sal
Mentrestant en un cassó escaldem el pebrot nyora i quan sigui ben tou el retirem del cassó, en traiem la pell i les llavors i ens quedem amb la carn
En un morter i aixafem be el pebrot nyora fins a fer pasta
Ara afegim al morter tres parts de oli per una part de vinagre i un pols de pebre negre molt
Ho barregem be i reservem de moment
Un cop bullits els espàrrecs, els escorrem be i els posem en un plat
Escampem la vinagreta del morter per sobre dels espàrrecs i estarà llest el plat.
30min
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.