Îles Flottantes en crema de xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
Crema de Xocolata:
- 1 culleradeta de fècula de blat de moro (Maizena)
- 4 dl de llet
- 1 dl de crema
- 1 rovell d'ou
- 1 ou
- 2 cullerades de sucre
- 1 paquet de sucre de vainilla
- 100 g de xocolata negra, picada
- Plàstic de cuina transparent
Îles Flottantes:
- 1 clara d' ou
- 1 mica de sal
- 25 g de sucre
- ½ taronja, la ratlladura
- Ratlladura de taronja per decorar.
- Plàstic de cuina transparent
 4 racions
 4 racions
Elaboració
Crema de xocolata:
En una cassola barreja la maizena amb la llet, afegeix la resta dels ingredients fins al sucre de vainilla. Tot remenant constantment amb un batedor cou a foc mitjà fins que comenci a espessir. Afegeix la xocolata, i deixa que es fongui mentre de tan en quan el vas remenant. Deixa refredar, remenant sovint. Tapa amb plàstic transparent de cuina i posa a refredar de 2-3 hores a la nevera.
Îles Flottantes:
Abans de servir bat a punt de neu, amb la sal, la clara d’ou. 
Empolvorar amb el sucre, i segueix batent fins que la barreja brilli. Afegeix la ratlladura de taronja. 
En una olla gran bull 2 a 3 litres d'aigua. 
Amb la clara d’ou batuda forma " illes" (francès Îles) amb dues culleres, i les poses a coure en l'aigua gairebé bullint, cou durant 3-4 minuts, donant-los la volta un cop, treu i escorre.
Reparteix la crema de xocolata en gots, decora amb les Îles Flottantes i serveix immediatament.
En lloc de preparar crema de xocolata, es pot fer crema de vainilla
La crema es pot preparar 1 o 2 dies al davant. Cobreix i guarda a la nevera.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2949 visites.
 2949 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 Fernanda Bausili
 Fernanda Bausili![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Sopes i cremes
 Sopes i cremes Natilles
 Natilles 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram