Amanida de pasta amb pesto
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500 g de pasta curta de colors
- 1 bossa d'enciams variats
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva verge
- 1 pit de pollastre
- 2 ous
- Alfàbrega fresca
- Sal i Pebre
- 1 ceba morada
- 100 g de pinyons
- Un grapat de raves
- Tomàquets cherry (opcional)
- 1 rajolí de nata
- Formatge ratllat i
- Sucre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem la ceba a trossos i la caramelizem en una paella amb oli, sal i sucre a foc lent. 
Mentre, coem la pasta amb dos grans d'all seguint les intruccions del fabricant. 
Quan la pasta estigui a punt, l'escorrem i deixem que es refredi, reservem els alls. 
D'altra banda, coem els ous durant 10 minuts en aigua bullint amb sal i un rajolí de vinagre perquè no es trenquin. 
Després, fem el pit de pollastre salpebrat i tallat a tires a la planxa. 
Quan estigui gairebé feta, hi afegim un rajolí de nata i una mica de formatge ratllat. Esperem a que doni un bull i que es desfaci el formatge. 
A continuació preparem una vinagreta amb els alls cuits i picats, pinyons, alfàbrega i oli. Assaonem. 
En un bol, barregem la pasta amb el pesto. 
Posem per sobre el pollastre, la ceba caramel • litzada, l'ou dur i els tomàquets. 
Acabem amb uns raves i la barreja d'enciams. 
Servim com a plat fred
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3244 visites.
 3244 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 30 min.
 30 min. Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres 
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram