Amanida de pasta amb pesto

Ingredients

  • 500 g de pasta curta de colors
  • 1 bossa d'enciams variats
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva verge
  • 1 pit de pollastre
  • 2 ous
  • Alfàbrega fresca
  • Sal i Pebre
  • 1 ceba morada
  • 100 g de pinyons
  • Un grapat de raves
  • Tomàquets cherry (opcional)
  • 1 rajolí de nata
  • Formatge ratllat i
  • Sucre

4 racions

Elaboració

Tallem la ceba a trossos i la caramelizem en una paella amb oli, sal i sucre a foc lent.
Mentre, coem la pasta amb dos grans d'all seguint les intruccions del fabricant.
Quan la pasta estigui a punt, l'escorrem i deixem que es refredi, reservem els alls.
D'altra banda, coem els ous durant 10 minuts en aigua bullint amb sal i un rajolí de vinagre perquè no es trenquin.
Després, fem el pit de pollastre salpebrat i tallat a tires a la planxa.
Quan estigui gairebé feta, hi afegim un rajolí de nata i una mica de formatge ratllat. Esperem a que doni un bull i que es desfaci el formatge.
A continuació preparem una vinagreta amb els alls cuits i picats, pinyons, alfàbrega i oli. Assaonem.
En un bol, barregem la pasta amb el pesto.
Posem per sobre el pollastre, la ceba caramel • litzada, l'ou dur i els tomàquets.
Acabem amb uns raves i la barreja d'enciams.
Servim com a plat fred


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1321 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!