Amanida de pasta amb pesto
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta curta de colors
- 1 bossa d'enciams variats
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva verge
- 1 pit de pollastre
- 2 ous
- Alfàbrega fresca
- Sal i Pebre
- 1 ceba morada
- 100 g de pinyons
- Un grapat de raves
- Tomàquets cherry (opcional)
- 1 rajolí de nata
- Formatge ratllat i
- Sucre
4 racions
Elaboració
Tallem la ceba a trossos i la caramelizem en una paella amb oli, sal i sucre a foc lent.
Mentre, coem la pasta amb dos grans d'all seguint les intruccions del fabricant.
Quan la pasta estigui a punt, l'escorrem i deixem que es refredi, reservem els alls.
D'altra banda, coem els ous durant 10 minuts en aigua bullint amb sal i un rajolí de vinagre perquè no es trenquin.
Després, fem el pit de pollastre salpebrat i tallat a tires a la planxa.
Quan estigui gairebé feta, hi afegim un rajolí de nata i una mica de formatge ratllat. Esperem a que doni un bull i que es desfaci el formatge.
A continuació preparem una vinagreta amb els alls cuits i picats, pinyons, alfàbrega i oli. Assaonem.
En un bol, barregem la pasta amb el pesto.
Posem per sobre el pollastre, la ceba caramel • litzada, l'ou dur i els tomàquets.
Acabem amb uns raves i la barreja d'enciams.
Servim com a plat fred
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1685 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c