Amanida de pasta amb pesto
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta curta de colors
- 1 bossa d'enciams variats
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva verge
- 1 pit de pollastre
- 2 ous
- Alfàbrega fresca
- Sal i Pebre
- 1 ceba morada
- 100 g de pinyons
- Un grapat de raves
- Tomàquets cherry (opcional)
- 1 rajolí de nata
- Formatge ratllat i
- Sucre
4 racions
Elaboració
Tallem la ceba a trossos i la caramelizem en una paella amb oli, sal i sucre a foc lent.
Mentre, coem la pasta amb dos grans d'all seguint les intruccions del fabricant.
Quan la pasta estigui a punt, l'escorrem i deixem que es refredi, reservem els alls.
D'altra banda, coem els ous durant 10 minuts en aigua bullint amb sal i un rajolí de vinagre perquè no es trenquin.
Després, fem el pit de pollastre salpebrat i tallat a tires a la planxa.
Quan estigui gairebé feta, hi afegim un rajolí de nata i una mica de formatge ratllat. Esperem a que doni un bull i que es desfaci el formatge.
A continuació preparem una vinagreta amb els alls cuits i picats, pinyons, alfàbrega i oli. Assaonem.
En un bol, barregem la pasta amb el pesto.
Posem per sobre el pollastre, la ceba caramel • litzada, l'ou dur i els tomàquets.
Acabem amb uns raves i la barreja d'enciams.
Servim com a plat fred
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2820 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.