Rovellons o Pinetells al microones

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit Rovellons o Pinetells, de mida mitjana, per persona
  • Sal
  • Pebre en pols
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Un biberó de plàstic per la picada
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primer de tot, netegem els bolets, els hi tallem el peu, i els posem amb el barret cap avall, damunt un plat. Seguidament, els salpebrem, hi afegim un raig de picada d'all i julivert, i els posem en el microones, a potencia màxima, dos minuts.
Quan són cuits, els posem en el plat on els servirem, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, un rajolí de picada i ja els podrem servir.
Jo aconselleria, fer-ne un com a prova, per veure el temps ideal de coccio, perqué depenent de la mida dels bolets, poden necessitar dos minuts, més o menys.

10min

Notes

Aquest plat, s'ha de fer, ineludiblement, amb rovellons o pinetells naturals, quan n'és el temps.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Rovellons al microones! Quina bona idea.

El pròxim cop que surti a buscar-ne deixaré el biberó ple de picada per quan arribi.

He he he.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!