Saltat de bolets amb mongetes de Santa Pau i botifarra negra
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bolets ( Gírgoles , assortiment de bolets de pot, i quant és el temps, bolets naturals.
- Una ceba tendre picolada
- Botifarra culana negra
- Oli d'oliva
- Mongetes de Santa Pau ( les podem comprar ja bullides)
- Tres alls pelats ratllats
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba, els alls i els bolets. Quan tot plegat és mig fregit, afegim les mongetes i la botifarra sense pell i tallada a rodelles. Deixem que es barregi tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.
30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4202 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.