Saltat de bolets amb mongetes de Santa Pau i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Bolets ( Gírgoles , assortiment de bolets de pot, i quant és el temps, bolets naturals.
  • Una ceba tendre picolada
  • Botifarra culana negra
  • Oli d'oliva
  • Mongetes de Santa Pau ( les podem comprar ja bullides)
  • Tres alls pelats ratllats

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba, els alls i els bolets. Quan tot plegat és mig fregit, afegim les mongetes i la botifarra sense pell i tallada a rodelles. Deixem que es barregi tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!