Magret de ànec amb bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un magret de ànec
- Uns quants rovellons
- Uns quants pinetells
- Un pols de sal
1 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb una mica del greix del magret de ànec i ens deixara anar una mica de suc que ens servira per la cocció
Un cop tinguem això, afegim els bolets a trossos a la cassola i els fem coure una mica
Seguidament i afegim el magret de ànec a llesques i salem el conjunt
Fem coure una mica més i quaent estigui cuit el magret enplatem i estarà llest.
30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.