Magret de ànec amb bolets

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret de ànec
  • Uns quants rovellons
  • Uns quants pinetells
  • Un pols de sal

1 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb una mica del greix del magret de ànec i ens deixara anar una mica de suc que ens servira per la cocció
Un cop tinguem això, afegim els bolets a trossos a la cassola i els fem coure una mica
Seguidament i afegim el magret de ànec a llesques i salem el conjunt
Fem coure una mica més i quaent estigui cuit el magret enplatem i estarà llest.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4604 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: