Magret de ànec amb bolets

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret de ànec
  • Uns quants rovellons
  • Uns quants pinetells
  • Un pols de sal

1 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb una mica del greix del magret de ànec i ens deixara anar una mica de suc que ens servira per la cocció
Un cop tinguem això, afegim els bolets a trossos a la cassola i els fem coure una mica
Seguidament i afegim el magret de ànec a llesques i salem el conjunt
Fem coure una mica més i quaent estigui cuit el magret enplatem i estarà llest.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!