Arròs, amb bolonyesa

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 grams, d'arròs Montsia,( tipus bomba)
  • Salsa bolonyesa,( estĂ  en les meves receptes, com " la meva bolonyesa)
  • Mantega
  • Sal
  • Aigua
  • Una fulla de llorer
  • Dos alls pelats

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, de la mida de la de crema catalana.

ElaboraciĂł

Primer de tot, posem aigua, el llorer, els alls i un polsim de sal, i quan bull l'aigua, afegim l'arròs i el bullim, fins que Ês al "dente".
Seguidament, el refredem, retirem el llorer i els alls, i el saltem en una paella, amb una mica de mantega, i el reservem.
A part, fem la bolonyesa, tal com explico a les meves receptes, i la mantenim calenta.
En el centre del plat, i amb l'ajud d'una cassoleta de terrissa, de la mida de de fer la crema catalana, fem un especie de muntanyeta, i seguidament, ho cobrim amb la salsa bolonyesa ben calenta, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Arròs, amb bolonyesa

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!