Arròs, amb bolonyesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams, d'arròs Montsia,( tipus bomba)
  • Salsa bolonyesa,( està en les meves receptes, com " la meva bolonyesa)
  • Mantega
  • Sal
  • Aigua
  • Una fulla de llorer
  • Dos alls pelats

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, de la mida de la de crema catalana.

Elaboració

Primer de tot, posem aigua, el llorer, els alls i un polsim de sal, i quan bull l'aigua, afegim l'arròs i el bullim, fins que és al "dente".
Seguidament, el refredem, retirem el llorer i els alls, i el saltem en una paella, amb una mica de mantega, i el reservem.
A part, fem la bolonyesa, tal com explico a les meves receptes, i la mantenim calenta.
En el centre del plat, i amb l'ajud d'una cassoleta de terrissa, de la mida de de fer la crema catalana, fem un especie de muntanyeta, i seguidament, ho cobrim amb la salsa bolonyesa ben calenta, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!