Tomàquets farcits amb macarrons a la bolonyesa amb salsa Aurora gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de macarrons de la mida més petita
  • Aigua
  • Sis tomàquets vermells de mida grossa
  • Salsa bolonyesa (Veure)
  • Salsa Aurora (Veure)
  • Formatge ratllat
  • Sis nous de mantega
  • Sal

6 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un estri per buidar fruites

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els macarrons, els escorrem i els reservem.
Tot seguit, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la barregem amb els macarrons i ho reservem.
Seguidament, agafem els tomàquets, els hi tallem la part de dalt com si fos un barret, i amb l'ajud de l'estri per buidar fruites, els anem buidant fins arribar en el fons del tot.
A part, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Ja per acabar, omplim els tomàquets amb els macarrons amb bolonyesa, el fiquem a la safata refractària ben drets, els cobrim amb la salsa Aurora, els espolsem amb formatge ratllat, els afegim una nou de mantega al cap de munt, i els gratinem a 180º, fins que el formatge ja és ben daurat, i ja els podrem servir a taula en la safata refractària, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!