La salsa Bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams, de carn trinxada de porc
  • Una ceba ratllada
  • Una pastanaga ratllada, (pelada)
  • Sis alls pelats, i ratllats
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un got de vi negre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, hi afegim un pessic de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que necessitem.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: