La salsa Bolonyesa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams, de carn trinxada de porc
- Una ceba ratllada
- Una pastanaga ratllada, (pelada)
- Sis alls pelats, i ratllats
- Sofregit de tomàquet
![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
- Un got de vi negre
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
6 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, hi afegim un pessic de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que necessitem.
1h
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


