La salsa Bolonyesa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams, de carn trinxada de porc
- Una ceba ratllada
- Una pastanaga ratllada, (pelada)
- Sis alls pelats, i ratllats
- Sofregit de tomàquet
- Un got de vi negre
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
6 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, hi afegim un pessic de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que necessitem.
1h
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3395 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...