La salsa Bolonyesa
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						Tipus de plat: Salsa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 grams, de carn trinxada de porc
- Una ceba ratllada
- Una pastanaga ratllada, (pelada)
- Sis alls pelats, i ratllats
- Sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Un got de vi negre
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, hi afegim un pessic de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que necessitem.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses
 
						Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6217 visites.
 6217 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas Carles Serrano
 Carles Serrano![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram