La salsa Bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams, de carn trinxada de porc
  • Una ceba ratllada
  • Una pastanaga ratllada, (pelada)
  • Sis alls pelats, i ratllats
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un got de vi negre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, hi afegim un pessic de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que necessitem.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: