Pizza casolana feta amb pasta de full, bolonyesa i formatge parmesĂ 

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Pasta de full
  • Sofregit de tomĂ quet (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
  • 200 grams de formatge parmesĂ  ratllat
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Una safata de cartrĂł rodona amb blonda
Un corrĂł per estirar la pasta de full
Un corrĂł per punxar la pasta
Un full de paper de forn

ElaboraciĂł

Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem el sofregit de tomĂ quet com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i amb l'ajud del corrĂł, estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem amb l'altre corrĂł.
Tot seguit, amb un cartrĂł, fem una plantilla rodona de trenta centĂ­metres,i amb l'ajud d'aquesta plantilla, tallem la pasta de full.
A continuaciĂł, fiquem la pasta de full damunt un full de paper de forn a sobre la placa del forn, i amb un cullerot, omplim tota la base amb sofregit de tomĂ quet.
Seguidament, repartim la bolonyesa per tota la superfĂ­cie de la pizza, l'espolsem amb el formatge parmesĂ , i l'enfornem a 180Âş, fins que veiem que la pasta de full ja ĂŠs cuita i daurada.
Ja per acabar, fiquem la pizza amb compte damunt la safata amb blonda, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pizza casolana feta amb pasta de full, bolonyesa i formatge parmesĂ 

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!