Carpacio de bou amb Parmesà
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un filet de bou- Oli d'oliva verge- Un pols de sal- Un pols de pebre- Engrunes de Parmesà-
1 racions
Utensilis
Un ganivet de cuina.
Elaboració
Posem el filet al congelador a fi que endureixi una mica i el podrem tallar ben fi. Un cop fet això posem el filet en un plat i el amanim amb oli verge , sal i pebre. Per acabar escampem per sobre del filet les engrunes de Parmesà . Deixem reposar una estona i estarà llest.
20min
Etiquetes:
Carpaccio
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.