Carpacio de bou amb Parmesà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de bou- Oli d'oliva verge- Un pols de sal- Un pols de pebre- Engrunes de Parmesà-

1 racions

Utensilis

Un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem el filet al congelador a fi que endureixi una mica i el podrem tallar ben fi. Un cop fet això posem el filet en un plat i el amanim amb oli verge , sal i pebre. Per acabar escampem per sobre del filet les engrunes de Parmesà . Deixem reposar una estona i estarà llest.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Jo hi afegeixo unes quantes tàperes i està mes gustós.
I el parmessà el tallo amb aquest ganivets especials de formatge, que fa unes llesques molt fines.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!