Sorbet d'alvocat amb carpaccio de tomàquet groc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: França
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 alvocats 0 uns 240g de polpa
- 2 o 3 tomàquets pelats i sense llavors
- 6 tomàquets grocs
- 2 escalunyes
- 6 o 7 cullerades de oli
- 25 cl de vinagre
- Una mica de tabasco
- Sal i pebre
- 3 o 4 branques de julivert
4 racions
Elaboració
Primerament per elaborar el sorbet, es pelen i es piquen les escalunyes. Llavors es marinen durant 2 hores en un recipient amb 20cl (hem de reservar 5cl per després elaborar el carpaccio) de vinagre. Després hem de tallar els tomàquets pelats i sense llavors en trossos molt petits. Fet això es col·loca en un bol amb els alvocats pelats, les escalunyes marinades, 3 o 4 cullerades d'oli,sal, pebre i una mica de tabasco. Finalment ho tritures en una turbina durant 30min.
Per elaborar el carpaccio de tomàquet, cal rentar i tallar els tomàquets grocs restants, s'han de tallaren capes de 3 o 4mm.
Llavors els repartim de manera agradable a la safata, sense que es tapin un als altres. En un bol apart barregem l'oli restant del sorbet, el vinagre, sal i pebre. Llavors ja podem esbandir la vinagreta per sobre els tomàquets. Seguidament piquem el julivert i el repartim per sobre els tomàquets.
I ja per servir, i afegim el sorbet en boles sobre del carpaccio.
Etiquetes: Carpaccio Gelat Sorbet Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2688 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.