Ous al niu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pans rodons
  • 4 cullerades de sobrassada
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Primer de tot es tallen els pans rodons per la part de dalt, com si traguéssim la tapa del pa rodó. És important no tallar el pa just per la meitat, sinó el plat perdria la gràcia, repeteixo tallem el pa per dalt.
Després buidem el pa per dins, de manera que pràcticament sol deixem la crosta. Seguidament, posem una cullerada de sobrassada a cada pa. En cas de que no ens agradi la sobrassada, podem posar foie gras, o altres condiments, tot i que el condiment per excel·lència és la sobrassada.
Fet això, agafem els ous i separem la clara del rovell, el rovell el dipositem amb cura perquè no es peti dins del pa. I amb la clara, amb una batedora, hem d'aconseguir el punt de neu, és a dir que quedi esponjosa. Després en una paella amb molt oli i molt calent, posem el panet i el coem tirant-li l'oli per sobre, quan el rovell quedi al punt posem la clara muntada proporcionalment a cada ou. Quan quedi la clara dorada, també depen del gust de cadascú. Després i posem la tapa que havíem tret abans, i li afegim una mica més d'oli per sobre. Quan estigui això, fem el mateix amb la resta dels ous. Després el servim i a gaudir d'un dels millors plats que he provat mai.

30min

Notes

Tot i que sembli un plat petit, amb un ou per persona hi ha més que suficient, ja que omplen molt.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3379 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: