Ous remenats amb cansalada
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per microones
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 8 llesques de cansalada
- 1 remet d’herbes fresques
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
- 120 ml de nata
- 2 llesques de pa
2 racions
Elaboració
Enrotlla dos talls de cansalada, en un objecta cilíndric que pugui anar en el microones.
Si es fa al forn normal, es pot fer servir un objecte metàl·lic.
Col·loca el cilindre de 15 a 19 segons al microones (la durada depèn de la força de microones). Això significa que el greix no es distribueix al microones, només cal posar una tovallola de paper sobre ella.
Bat bé l’ou amb les herbes fresques, la sal i el pebre i aboca a la paella freda.
Després encén el fogó, remena contínuament, però no deixis els ous remenats massa durs, si és necessari, allunya la paella del foc, al final afegeix un rajolí de nata o crema fresca i barreja bé.
El més important, és que la paella no arribi a ser massa calenta!
Etiquetes: Cansalada Ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.