Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Espinacs a la catalana ( els podeu trobar a les meves receptes )
- Bacallà a la llauna ( el podeu trobar a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Una llauna plana, pel forn
Una paella gran
Un cassó gran
Quatre plats grans, de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem els espinacs com explico a la meva recepta, i un cop fets, els reservem calents damunt la planxa. A continuació, fem el bacallà a la llauna com explico a la meva recepta, i ja podrem passar a muntar els plats. Primerament, fem un llit d'espinacs en el centre del plat, i damunt posem el llom de bacallà a la llauna, i ja els podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...