FideuĂ  de peix

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1/2 Kg de fideus tallats tipus "fideua"
  • 1 Sèpia petita
  • 1 cua de rap congelada (o talls de rap).
  • 8-12 gambes.
  • Un grapat de cloĂŻsses.
  • 1 Ceba
  • 1 All
  • 1/2 pot de tomĂ quet cru a trossets sense pell.
  • Conyac
  • 1 i 1/2 de fumet de peix.
  • Oli, sal i pebre.

4 racions

Utensilis

Paella

ElaboraciĂł

Trossejem la sèpia a trossets petits. Treiem l'espina de la cua de rap, i el tallem a daus petits.Passem per la paella les gambes i les cloïsses i retirem. Alhora posem a bullir el brou. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba picada i l'all, i hi afegim la sèpia perquè es vagi fent.Hi tirem un raig generós de conyac. Quan la ceba agafi color, hi afegim el tomàquet, un parell de minuts de cocció i hi afegim el trossos de rap, quan veiem que el tomàquet ja està cuit, hi afegim els fideus, i els barregem bÊ amb el sofregit i el peix, durant un parell de minuts perquè agafin substància. Hi tirem el fumet de peix i deixem que absorbeixi l'aigua (de 8 a 10 minuts segons els fideus).Rectifiquem de sal i pebre. Quan manca poc perquè estiguin cuits, posem a sobre les gambes i les cloïsses. Deixeu reposar tres minuts tapat amb un drap. I a menjar!!

1h


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: FideuĂ  de peix

Enllaça aquesta recepta:

1997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Anna Puig Pastor diu:
Quina pinta..... ben segur que la farĂŠ


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!