Fideuà de peix

Ingredients

  • 1/2 Kg de fideus tallats tipus "fideua"
  • 1 Sèpia petita
  • 1 cua de rap congelada (o talls de rap).
  • 8-12 gambes.
  • Un grapat de cloïsses.
  • 1 Ceba
  • 1 All
  • 1/2 pot de tomàquet cru a trossets sense pell.
  • Conyac
  • 1 i 1/2 de fumet de peix.
  • Oli, sal i pebre.

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Trossejem la sèpia a trossets petits. Treiem l'espina de la cua de rap, i el tallem a daus petits.Passem per la paella les gambes i les cloïsses i retirem. Alhora posem a bullir el brou. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba picada i l'all, i hi afegim la sèpia perquè es vagi fent.Hi tirem un raig generós de conyac. Quan la ceba agafi color, hi afegim el tomàquet, un parell de minuts de cocció i hi afegim el trossos de rap, quan veiem que el tomàquet ja està cuit, hi afegim els fideus, i els barregem bé amb el sofregit i el peix, durant un parell de minuts perquè agafin substància. Hi tirem el fumet de peix i deixem que absorbeixi l'aigua (de 8 a 10 minuts segons els fideus).Rectifiquem de sal i pebre. Quan manca poc perquè estiguin cuits, posem a sobre les gambes i les cloïsses. Deixeu reposar tres minuts tapat amb un drap. I a menjar!!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2067 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Anna Puig Pastor diu:
Quina pinta..... ben segur que la faré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!