Fideuà de peix
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Kg de fideus tallats tipus "fideua"
- 1 Sèpia petita
- 1 cua de rap congelada (o talls de rap).
- 8-12 gambes.
- Un grapat de cloïsses.
- 1 Ceba
- 1 All
- 1/2 pot de tomàquet cru a trossets sense pell.
- Conyac
- 1 i 1/2 de fumet de peix.
- Oli, sal i pebre.
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Trossejem la sèpia a trossets petits. Treiem l'espina de la cua de rap, i el tallem a daus petits.Passem per la paella les gambes i les cloïsses i retirem. Alhora posem a bullir el brou. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba picada i l'all, i hi afegim la sèpia perquè es vagi fent.Hi tirem un raig generós de conyac. Quan la ceba agafi color, hi afegim el tomàquet, un parell de minuts de cocció i hi afegim el trossos de rap, quan veiem que el tomàquet ja està cuit, hi afegim els fideus, i els barregem bé amb el sofregit i el peix, durant un parell de minuts perquè agafin substància. Hi tirem el fumet de peix i deixem que absorbeixi l'aigua (de 8 a 10 minuts segons els fideus).Rectifiquem de sal i pebre. Quan manca poc perquè estiguin cuits, posem a sobre les gambes i les cloïsses. Deixeu reposar tres minuts tapat amb un drap. I a menjar!!
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies! no pensava que una recepta tan senzilla tingués tants vots.
Moltes gràcies amic Quim. De ben segur que la miraré.
Amic Joan, jo preparo un taboulé similiar, però enlloc de posar-hi tomàquet natural, i poso tomàquet deshidratat, al que...
Moltes gràcies amic Quim, perdona que no t'hagi constestat abans, pero he estat aquests dies fora.
Bon dia Alicia: Ahir vaig preparar el pastís de la teva recepta i fa molt bona pinta. Avui ens el menjarem per dinar. Jo com...