Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos quilos de musclos ( si poden ser de roca, millor )
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sis all pelats, laminats
  • Un pot de tomĂ quet fregit, petit
  • VĂ­ blanc
  • Oli d'oliva
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana

ElaboraciĂł

Netegem ben bĂŠ els musclos, i els reservem. A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim el tomĂ quet fregit, un raig de vĂ­ blanc, i un raig de conyac.
Quan tot plegat ĂŠs cuit, posem els musclos a la cassola, la tapem, i deixem que s'obrin els musclos, tot remenant, de tant en tant.
Quan sĂłn oberts, ja els podem servir a la taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!