Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo més o menys, de musclos de roca
- Oli de oliva verge
- Pebre negre molt
- Vinagre de Xerés
- Una cullereta de mel de Setcases
- Una mica de romaní ben picat
2 racions
Elaboració
Primer de tot rentem be els muslos i en traiem les barbes
Els escorrem be i els posem en un cassó a obrir al vapor
Mentrestant fem la vinagreta amb el oli, el vinagre i el pebre
Un cop ben barrejada la vinagreta aquesta, agafem la cullera amb la mel i la escalfem una mica per sota la cullera, la afegim a la vinagreta i remenem be
Ara afegim el romaní i mesclem tot plegat
Deixem reposar aquesta vinagreta
Mentrestant escorrem be els musclos i els posem en un plat reservant cada un amb la clova que te la carn
Ara i escampem la vinagreta per sobre i a gaudir de un bon aperitiu.
30min
Notes
He apunta , rentar els musclos, però puntualitzo que si son naturals de roca, no ès recomanable rentar, ara bé si son de factoria que abui en dia ès més provablen recomano rentar.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.