Musclos amb musselina de pebrots escalivats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de musclos de roca
- 2 pebrots vermells
- 4 dents d'all
- Sal i oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Renteu els pebrots i els poseu al forn per escalivar. Quan ja estiguin al punt, reserveu-los per tal que es refredin.
Renteu ben bé els musclos i els poseu a fer-se al vapor. Quan estiguin oberts, treia-los del foc i deixeu que es refredin.
Quan els pebrots ja s'han refredat, els peleu, els hi traieu les llavors i els poseu en un recipient per a batedora. Peleu els alls i el talleu a daus i els afegiu als pebrots. Poseu un polsim de sal i un rajolí generós d'oli. Passeu la batedora fins obtenir una emulsió fina.
En una safata plana per a servir hi poseu els musclos ja freds i que heu tret una valva. Amb l'ajuda d'una collera de cafè aneu posant per damunt dels musclos la musselina. Ho poseu a la nevera durant una hora com a mínim i ja ho podeu servir.
30min
Etiquetes:
Musclos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.