Medallons de rap amb salsa de mantega d'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 500 g de rap
- 4 tomàquets grans
- 1 bulb petit de fonoll
- 2 tiges d'api
- 80 g mantega d'all
- 1/2 manat de julivert (picat)
- 1/2 cullereta de fulles de farigola
- 4 fulles d'alfàbrega (picades)
- 20 g de mantega
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de brou de peix
- 2 cl. de vermut sec
- Sal,
- Pebre (acabat de moldre),
- Pebre de cai-ena, i
- Una mica de suc de llimona
2 racions
Elaboració
Renta els medallons de rap i deixa que s'assequin.
Escalda els tomàquets breument, pela, i talla per la meitat, treu les llavors i talla la carn en cubs petits.
Del bulb de fonoll treu el verd i deixa de banda.
Talla el bulb i les tiges d'api rentats, en tires fines.
Barreja la mantega d'all amb el julivert, la farigola i l'alfàbrega i reserva a la nevera.
Salta el fonoll i l'api en mantega, cobreixen lleugerament amb aigua i deixar que bulli fins que només romaní al voltant del 4 cullerades de líquid.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els medallons de rap en ambdós costats uns 2 minuts. A continuació, retirar del foc, posa una tapa i deixa que es vagin acabant de fe.
Posa 4 cullerades del brou de coure les verdures en una paella petita, afegeix el brou de peix i el vermut i deixa que es cuini breument a foc lent. Afegeix la mantega d'all i herbes amb una batedora de mà, i després afegeix les verdures.
Condimenta amb sal, pebre, pebre de cai-ena i el suc de llimona.
Aboca la salsa sobre els medallons de rap i serveix amb arròs a les herbes.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c