Risotto amb pedrers de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quinze pedrers de pollastre
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls laminats
  • Una fulla de llorer
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes
  • Mantega
  • Formatge parmesà ratllat
  • Salsa de soja
  • 400 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Mitja ceba pelada
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Mitja branca d'api

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis(salvamanteles)
Un cassó mitjà
Un colador fí
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els pedrers i els coem amb: aigua, un polsim de sal, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, mitja branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan són tendres, els escorrem, els tallem en lamines fines i els reservem, tot guardant el brou de la cocció.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és daurada, afegim els alls laminats i un raig de salsa de soja.
A continuació, afegim els pedrers, juntament amb el brou de la cocció i deixem que arrenquin el bull. Tot seguit, afegim l'arròs i ho remenem amb una espàtula de fusta amb el foc més aviat baix. Tot seguit, corregim de sal i anem afegint-hi brou de pollastre a mida que l'arròs en ho demani.
Quan ja tenim l'arròs al "dente", afegim dues nous de mantega i el formatge parmesà ratllat i anem remenant, fins que el tenim al nostre gust, i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!