Cigrons amb pop
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
Ingredients
- 1 pop
- 2 patates grans
- 2 fulles de llorer
- sal gruixuda
- pebre negre en gra
- 1 bol de cigrons
- 4 grans d'all
- 1 ceba
- 3 pebrots verds
- 4 tomàquets de pera frescos
- vi blanc
- 1 pastilla de brou de peix
- pebre vermell dolç
- 1-2 cayenas seques esmicolades (opcional)
- un grapat de panses sultanes
 4 racions
 4 racions
Elaboració
La preparació del pop és ben senzilla:
10 minuts en olla a pressió (comptats des que comença a girar el pèndol) amb unes fulles de llorer, una mica de sal, les patates i uns grans de pebre negre. No cal afegir aigua, ve amb ells.
Els cigrons, després d'unes hores en remull, necessiten una mica més de temps: 15 minuts, també en olla a pressió. Utilitzarem l'aigua que hagi deixat anar el pop i afegirem la que sigui necessària fins cobrir-los i una miqueta més.
En una cassola ampla i poc profunda, amb una mica d'oli a foc mitjà, afegirem uns alls tallats a làmines.
Després afegirem una ceba molt picada, dos o tres pebrots verds tallats en juliana i tres o quatre tomàquets frescos, també tallats en trossos petits.
Remenant de tant en tant, sofregirem les verdures una bona estona.
Un raig generós de vi blanc, una pastilla de brou de peix desfeta i una raonable quantitat de pebre vermell dolç serviran d'amaniment.
Per als amants del picant, és bon moment d'afegir una o dues cayenas esmicolades.
Afegir unes panses sultanes per donar un toc dolç al paladar en el moment de menjar-lo.
Després afegirem les potes del pop tallades a rodanxes i remenarem bé amb totes les verdures ja pochadas.
Després d'uns pocs minuts bullint, afegirem els cigrons i una mica del brou on es van fer. Courem uns minuts més, tot ben barrejat ... i a menjar
														
Notes
És un plat típic de Portugal. En qualsevol cas, està deliciós i la seva elaboració, si bé porta una mica de temps, val la pena cuinar
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5440 visites.
 5440 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 15 min.
 15 min. 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  
  Crema
 Crema 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram