Coca de cireres
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per a la massa de la coca.
- 150 ml de llet
- 80 gr de sucre
- 50 gr de mantega
- 3 ous
- 25 gr de llevat fresc de forner
- 1 polsim de sal
- 500 gr de farina
- Per a la cobertura.
- 500 gr de cireres
- 1 ou per pintar
- Sucre abundant.
8 racions
Elaboració
1- Fem la pasta, i per a això hem de desfer primer el llevat en la llet que la tindrem tébia. La posem en un bol gran.
2- Després afegim al bol la farina, el sucre, la mantega a punt pomada ( a temperatura ambient) la sal i els ous. Batrem uns 10 minuts amb varetes elèctriques. Ens quedarà finalment una bola de massa.
3- Posem a escalfar el forn a 180º. Estirarem la massa en una safata àmplia de forn amb un paper vegetal. Ens deuria quedar una massa d'un dit de grossor aproximadament.
4- Damunt de la massa posem les cireres i deixarem fermentar 1 hora. Pintarem tota la massa amb ou i posarem el sucre per damunt abundantment, la fiquem al forn uns 20 minutos, fins que vegem que la coca està ja daurada.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.