 
						Brownie de Xocolata nous i avellanes
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						
						Dieta: 						hipocalòrica
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 200g xocolata 70% de cacau .
- 100g. de sucre morè
- 80g. de farina de blat
- 4 ous grans( a temperatura ambient)
- 100g. de mantega( a temperatura ambient)
- 50 g. de nous
- 50g. de avellanes
- 1 cullerada de les de postres d'essència de vainilla
- 1/2 cullerada de les de postre de bicarbonat de sodi .
- Paper vegetal.
- Una mica de cacau en pols, per empolvorar la safata.
- Una mica de mantega per greixar el motlle.
Elaboració
							1-El primer pas que farem serà preparar una safata de forn quadrada on ho anem a coure, recordeu que si la safata és petita el browinie us sortirà més doble i si és més gran serà baixet.
Folrem la safata amb paper vegetal, la untem amb mantega. Empolvorem amb el cacau en pols.
2-En un bol posem la xocolata tallada a trossets amb la mantega, també tallada a trossets i ho posem al microones durant 4 minuts a temperatura mitjana. Traiem i barregem bé els dos ingredients fins que quedi una crema.
3-En un altre bol gran amb les varets batem els ous i el sucre fins que quedi una crema escumosa. afegim la cullerada de vainilla i el bicarbonat.
4-Aboquem la crema obtinguda de  xocolata al bol gran i barregem bé. Tamisem la farina amb un colador, i l'afegim a la barreja anterior, remenem molt bé fins que no ens quedi cap grumoll.
5-Tallem les nous i les avellanes a trossets mitjans, i amb una forquilla les barregem amb la crema de xocolata.
Jo no les he tallat totes, he deixat unes quantes  per posar-les per sobre abans de intruducirlo .
Posem el brownie al forn a180º (que abans abrá estat pre-escalfat) el coem durant  30 a 35 minuts.  Com sempre dic, cada forn és un món diferent, controleu hel temps de cocció, si us passeu us quedarà sec i dur, per saber si està cuit el punxeu amb un palt  de broqueta o amb un ganivet,  si surt net ja estarà cuit.
Deixarem que es refredi, el tallarem a daus.
														
 45min
  45min 
Notes
El podeu servir amb una bola de gelat de vainilla o una crema anglesa, també amb un xarop de xocolata.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3594 visites.
 3594 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram