Brownie de Xocolata nous i avellanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200g xocolata 70% de cacau .
  • 100g. de sucre morè
  • 80g. de farina de blat
  • 4 ous grans( a temperatura ambient)
  • 100g. de mantega( a temperatura ambient)
  • 50 g. de nous
  • 50g. de avellanes
  • 1 cullerada de les de postres d'essència de vainilla
  • 1/2 cullerada de les de postre de bicarbonat de sodi .
  • Paper vegetal.
  • Una mica de cacau en pols, per empolvorar la safata.
  • Una mica de mantega per greixar el motlle.

Elaboració

1-El primer pas que farem serà preparar una safata de forn quadrada on ho anem a coure, recordeu que si la safata és petita el browinie us sortirà més doble i si és més gran serà baixet.
Folrem la safata amb paper vegetal, la untem amb mantega. Empolvorem amb el cacau en pols.
2-En un bol posem la xocolata tallada a trossets amb la mantega, també tallada a trossets i ho posem al microones durant 4 minuts a temperatura mitjana. Traiem i barregem bé els dos ingredients fins que quedi una crema.
3-En un altre bol gran amb les varets batem els ous i el sucre fins que quedi una crema escumosa. afegim la cullerada de vainilla i el bicarbonat.
4-Aboquem la crema obtinguda de xocolata al bol gran i barregem bé. Tamisem la farina amb un colador, i l'afegim a la barreja anterior, remenem molt bé fins que no ens quedi cap grumoll.
5-Tallem les nous i les avellanes a trossets mitjans, i amb una forquilla les barregem amb la crema de xocolata.
Jo no les he tallat totes, he deixat unes quantes per posar-les per sobre abans de intruducirlo .
Posem el brownie al forn a180º (que abans abrá estat pre-escalfat) el coem durant 30 a 35 minuts. Com sempre dic, cada forn és un món diferent, controleu hel temps de cocció, si us passeu us quedarà sec i dur, per saber si està cuit el punxeu amb un palt de broqueta o amb un ganivet, si surt net ja estarà cuit.
Deixarem que es refredi, el tallarem a daus.

45min

Notes

El podeu servir amb una bola de gelat de vainilla o una crema anglesa, també amb un xarop de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: