Rellom de porc al cava
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 relloms de porc
- 1 ceba
- 300 ml de cava
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
Tallem cada rellom en cuatre trossos, salpebrem al gust. En una paella
a foc fort daurem els trossos de rellom, perque agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduim a la cassola amb una mica d'oli i sal
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cubrir la carn. Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos i pasem la salsa per la batedora
o minipimer Queda una salsa amb aspecte de portar nata pero nò la porta
mes lleugera
1h
Notes
Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions