Rellom de porc al cava
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 relloms de porc
- 1 ceba
- 300 ml de cava
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
Tallem cada rellom en cuatre trossos, salpebrem al gust. En una paella
a foc fort daurem els trossos de rellom, perque agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduim a la cassola amb una mica d'oli i sal
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cubrir la carn. Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos i pasem la salsa per la batedora
o minipimer Queda una salsa amb aspecte de portar nata pero nò la porta
mes lleugera
1h
Notes
Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim