Rellom de porc al cava

Categoria:
Recepta per
Origen: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 relloms de porc
  • 1 ceba
  • 300 ml de cava
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Tallem cada rellom en cuatre trossos, salpebrem al gust. En una paella
a foc fort daurem els trossos de rellom, perque agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduim a la cassola amb una mica d'oli i sal
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cubrir la carn. Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos i pasem la salsa per la batedora
o minipimer Queda una salsa amb aspecte de portar nata pero nò la porta
mes lleugera

1h

Notes

Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Ei, quina recepta més bona, de diumenge, m'apunto a provar-la!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!