Copa Romanoff

Ingredients

  • 600 grams de maduixes
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 8 petites boles de gelat de vainilla
  • 2 branquetes de menta, al gust

4 racions

Elaboració

Tritura un terç de les maduixes, amb el sucre i el suc de llimona.
Talla per la meitat o a quarts, depenent de la mida, la resta de maduixes.
Barreja amb el puré de maduixes.
Serveix amb el gelat de vainilla.
Adorna amb unes fulles de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: