Copa Romanoff
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de maduixes
- 4 cullerades de sucre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 8 petites boles de gelat de vainilla
- 2 branquetes de menta, al gust
4 racions
Elaboració
Tritura un terç de les maduixes, amb el sucre i el suc de llimona.
Talla per la meitat o a quarts, depenent de la mida, la resta de maduixes.
Barreja amb el puré de maduixes.
Serveix amb el gelat de vainilla.
Adorna amb unes fulles de menta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1375 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c