Copa Romanoff

Ingredients

  • 600 grams de maduixes
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 8 petites boles de gelat de vainilla
  • 2 branquetes de menta, al gust

4 racions

Elaboració

Tritura un terç de les maduixes, amb el sucre i el suc de llimona.
Talla per la meitat o a quarts, depenent de la mida, la resta de maduixes.
Barreja amb el puré de maduixes.
Serveix amb el gelat de vainilla.
Adorna amb unes fulles de menta.


Recepta de cuina de Copa Romanoff
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: