Copa de trufa

Ingredients

Ingredients per fer la trufa:

  • 500cc de nata líquida per muntar
  • 150gr de xocolata fondant
  • 30gr de sucre
  • 10cc de conyac

Ingredients pel farciment i decoració:

  • xarop
  • 6 melindros o 6 galetes
  • fideus de xocolata per decorar

6 racions

Elaboració

-Posar els melindros o les galetes dins d’un plat i mullar-les amb el xarop; reservar.
-Fer la trufa tal com indico en la recepta "Pastís de trufa crua" que trobareu al meu receptari. Veureu que les quantitats dels ingredients han variat lleugerament; això no importa, tot depèn de si es vol la trufa amb més o menys intensitat de xocolata.

En quan tinguem feta la trufa, muntarem la copa d'aquesta forma:
Posarem dues cullerades de trufa al fons de cada copa. Per damunt trossejarem el melindro o la galeta remullada. Amb l’ajuda d’una màniga pastissera acabarem de repartir la trufa restant i ho decorarem amb uns fideus de xocolata. Deixarem refredar a la nevera una bona estona perquè la trufa agafi consistència. Al moment de servir li podem clavar una neula de xocolata o una galeta en forma de vano.

30min

Notes

Aquí teniu unes postres delicioses que no requereixen gaire estona per fer-les i que podeu deixar fetes el dia abans; reposada, la trufa està més bona. Si no teniu melindros podeu posar-hi qualsevol tipus de galeta que tingueu a casa; quan no tinc melindros jo hi acostumo a posar Maries. El que si és important és que estiguin banyades amb el xarop. Trobareu com fer el xarop en la recepta del "Pastís de gema" del meu receptari.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: