Pops de la platja amb ceba
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 6 popets d'uns 30cm.
- 6 cebes grossetes
- vi blanc
- sal, sucre i pebre mòlt
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							-Netegeu els pops i, desprès d'escorreguts, poseu-los al congelador com a mínim un parell de dies; això diuen que ajuda a estovar-los perquè trenca les fibres. Quan us decidiu a fer-los, els poseu a la nevera amb unes quantes hores d'anticipació, millor el dia abans, perquè, quan els vulgueu cuinar, estiguin completamente descongelats. 
-Poseu una olla al foc amb l'aigua suficient per, quan introduïu els pops, quedin ben coberts. L'aigua sense sal; com la sal els endureix, l'afegirem a la ceba.
-Quan l'aigua bull, jo els poso i trec tres vegades, com es fa amb el pop gallec. Desprès els submergeixo definitivamente i compto 20 minuts des de que l'aigua reprèn el bull.
-Passats els 20 minuts d'una cocció no massa enèrgica, apagar el foc i deixar-los tapats dintre de l'aigua d'haver-los bullit perquè la mateixa escalfor els vagi estovant. Els acostumo a tindre submergits fins que l'aigua es refreda. 
-Mentre, tallar les cebes en juliana i posar-les a coure en una paella amb un raig d'oli. Al principi se li pot donar una mica de marxa al foc, però aviat l'haurem de baixar al mínim i deixar que la ceba es vagi confitant tapada durant una hora i mitja. De tant en tant remenarem. Quan s'hagi reduït i estigui ben tova i rossa, li tirarem la copeta de vi, farem que s'evapori l'alcohol pujant l'intensitat del foc, salpebrarem, posarem uns granets de sucre i deixarem que cogui dos minuts més abans de posar-hi el pop escorregut i tallat a bocins. Remenarem  i esperarem a que s'integrin els sabors abans d'apagar el foc.
														
Notes
Jo prefereixo que els pops s'estovin tapats dintre de l'aigua d'haver-los bullit amb el foc apagat ja que si se'ls hi dona una cocció molt llarga es pelen i queden poc presentables.
 Etiquetes: 
						Pops de la platja amb ceba
 
						Etiquetes: 
						Pops de la platja amb ceba  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7296 visites.
 7296 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  60 min.
 60 min. Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Tapes
 Tapes 
  Carns
 Carns 
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram