Fideus amb verduretes i salsa de soja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 paquet de fideus xinesos de blat
  • 2 pastanagues
  • 1 pot de panotxes petites en conserva
  • 8 xampinyons
  • 1 paquet de pèsols congelats
  • 1 gra d'all
  • 1 tassa de salsa de soja
  • 5 cullerades d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Prepareu els fideus tal com s'indica a l'envàs.
Retireu-los del foc, deixeu-los reposar 4 minuts i escorreu-los.
Bulliu els pèsols durant 3 minuts, escorreu-los i refredeu-los amb aigua.
Netegeu i peleu les pastanagues i talleu-les a tires fines.
Peleu i piquen l'all i renteu i talleu els xampinyons per la meitat.
Elimineu l'aigua de conservació de les panotxes.
Escalfeu l'oli en un wok i afegiu-hi l'all, la pastanaga i els xampinyons.
Salteu-ho tot durant 3 o 4 minuts i incorporeu-hi els pèsols i les panotxes.
Afegiu-hi la salsa de soja i els fideus, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!