Crema pastissera, a la meva manera

Categoria:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 ml de llet
  • 20gr maicena
  • 30gr harina
  • 5 rovells d'ou
  • 120 gr de sucre
  • 1 culleradeta de sucre avaĂŻnillat
  • 30 gr mantequilla

10 racions

ElaboraciĂł

En un cassĂł hi posem tots els ingredients menys la mantega, amb unes barilles anem barrejant procurant que no se'ns enganxi la pasta al fons, ja veureu que a mesura que la massa es vagi escalfant s'anirĂ  espessant. Quan tingui la textura que a vosaltres us agradi, mĂ©s o menys espessa, la retireu del foc, afegiu la mantega remeneu bĂ© i ja la teniu llesta. La podeu fer servir calenta, perĂČ jo normalment espero a que estigui a temperatura ambient.

20min


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema pastissera, a la meva manera

Enllaça aquesta recepta:

1482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Meri Cuinetes, si vas a les meves receptes trobaras la recepta de la crema pastissera que també et pot ser d'interes. Rep una salutació. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!