Crema pastissera, a la meva manera

Ingredients

  • 500 ml de llet
  • 20gr maicena
  • 30gr harina
  • 5 rovells d'ou
  • 120 gr de sucre
  • 1 culleradeta de sucre avaïnillat
  • 30 gr mantequilla

10 racions

Elaboració

En un cassó hi posem tots els ingredients menys la mantega, amb unes barilles anem barrejant procurant que no se'ns enganxi la pasta al fons, ja veureu que a mesura que la massa es vagi escalfant s'anirà espessant. Quan tingui la textura que a vosaltres us agradi, més o menys espessa, la retireu del foc, afegiu la mantega remeneu bé i ja la teniu llesta. La podeu fer servir calenta, però jo normalment espero a que estigui a temperatura ambient.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1591 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Meri Cuinetes, si vas a les meves receptes trobaras la recepta de la crema pastissera que també et pot ser d'interes. Rep una salutació. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!