Crema pastissera, a la meva manera
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 ml de llet
- 20gr maicena
- 30gr harina
- 5 rovells d'ou
- 120 gr de sucre
- 1 culleradeta de sucre avaïnillat
- 30 gr mantequilla
10 racions
Elaboració
En un cassó hi posem tots els ingredients menys la mantega, amb unes barilles anem barrejant procurant que no se'ns enganxi la pasta al fons, ja veureu que a mesura que la massa es vagi escalfant s'anirà espessant. Quan tingui la textura que a vosaltres us agradi, més o menys espessa, la retireu del foc, afegiu la mantega remeneu bé i ja la teniu llesta. La podeu fer servir calenta, però jo normalment espero a que estigui a temperatura ambient.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular