Crema pastissera, a la meva manera

Ingredients

  • 500 ml de llet
  • 20gr maicena
  • 30gr harina
  • 5 rovells d'ou
  • 120 gr de sucre
  • 1 culleradeta de sucre avaïnillat
  • 30 gr mantequilla

10 racions

Elaboració

En un cassó hi posem tots els ingredients menys la mantega, amb unes barilles anem barrejant procurant que no se'ns enganxi la pasta al fons, ja veureu que a mesura que la massa es vagi escalfant s'anirà espessant. Quan tingui la textura que a vosaltres us agradi, més o menys espessa, la retireu del foc, afegiu la mantega remeneu bé i ja la teniu llesta. La podeu fer servir calenta, però jo normalment espero a que estigui a temperatura ambient.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Meri Cuinetes, si vas a les meves receptes trobaras la recepta de la crema pastissera que també et pot ser d'interes. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: