Macarrons a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams de macarrons
- Cent grams de gambetes pelades
- Cent grams de vianda de musclos ( sense closca )
- Tres varetes de delicies de mar
- Un pebrot verd italià ( llarg )
- Una ceba picolada
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Picada d'all i julivert amb oli ( feta amb el batedor elèctric )
- Tomàquet fregit de pot
5 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i el pebrot verd ben picolat.
Quan està mig fregit, afegim : les gambetes, els musclos, i les delicies de mar tallades ben menudes. Seguidament, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i un raig de conyac. A part, amb aigua, sal i un raig d'oli, bullim els macarrons, i quan són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola. Els hi afegim tres cullerades de picada d'all i julivert, i els remenem ben remenats. Tot seguit, els corregim de sal i deixem que acabin de coure, uns deu minuts més, i ja els podrem treure a taula.
Aquests macarrons, no s'acostumen a servir amb formatge ratllat.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...