Macarrons a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams de macarrons
  • Cent grams de gambetes pelades
  • Cent grams de vianda de musclos ( sense closca )
  • Tres varetes de delicies de mar
  • Un pebrot verd italiĂ  ( llarg )
  • Una ceba picolada
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • VĂ­ blanc
  • Conyac
  • Picada d'all i julivert amb oli ( feta amb el batedor elèctric )
  • TomĂ quet fregit de pot

5 racions

ElaboraciĂł

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i el pebrot verd ben picolat.
Quan estĂ  mig fregit, afegim : les gambetes, els musclos, i les delicies de mar tallades ben menudes. Seguidament, afegim un raig de tomĂ quet fregit, un raig de vĂ­ blanc, i un raig de conyac. A part, amb aigua, sal i un raig d'oli, bullim els macarrons, i quan sĂłn cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola. Els hi afegim tres cullerades de picada d'all i julivert, i els remenem ben remenats. Tot seguit, els corregim de sal i deixem que acabin de coure, uns deu minuts mĂŠs, i ja els podrem treure a taula.
Aquests macarrons, no s'acostumen a servir amb formatge ratllat.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

1321 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!