Macarrons a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de macarrons
  • Cent grams de gambetes pelades
  • Cent grams de vianda de musclos ( sense closca )
  • Tres varetes de delicies de mar
  • Un pebrot verd italià ( llarg )
  • Una ceba picolada
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Picada d'all i julivert amb oli ( feta amb el batedor elèctric )
  • Tomàquet fregit de pot

5 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i el pebrot verd ben picolat.
Quan està mig fregit, afegim : les gambetes, els musclos, i les delicies de mar tallades ben menudes. Seguidament, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i un raig de conyac. A part, amb aigua, sal i un raig d'oli, bullim els macarrons, i quan són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola. Els hi afegim tres cullerades de picada d'all i julivert, i els remenem ben remenats. Tot seguit, els corregim de sal i deixem que acabin de coure, uns deu minuts més, i ja els podrem treure a taula.
Aquests macarrons, no s'acostumen a servir amb formatge ratllat.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!