Macarrons a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons
- Cent grams de gambetes pelades
- Cent grams de vianda de musclos ( sense closca )
- Tres varetes de delicies de mar
- Un pebrot verd italià ( llarg )
- Una ceba picolada
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Picada d'all i julivert amb oli ( feta amb el batedor elèctric )
- Tomàquet fregit de pot
5 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i el pebrot verd ben picolat.
Quan està mig fregit, afegim : les gambetes, els musclos, i les delicies de mar tallades ben menudes. Seguidament, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i un raig de conyac. A part, amb aigua, sal i un raig d'oli, bullim els macarrons, i quan són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola. Els hi afegim tres cullerades de picada d'all i julivert, i els remenem ben remenats. Tot seguit, els corregim de sal i deixem que acabin de coure, uns deu minuts més, i ja els podrem treure a taula.
Aquests macarrons, no s'acostumen a servir amb formatge ratllat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3310 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.