Macarrons amb sèpia
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya-Terrassa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de macarrons
- 3 cebes grosses
- 2 sèpies grosses i fresques
- Oli,
- Sal,
- Formatge ratllat
- Farina i
- Llet per a la beixamel (opcional)
4 racions
Elaboració
Posareu oli en una cassola i hi sofregiu la ceba uns 25 minuts.
La sèpia, un cop neta, la talleu a trossos grans i la poseu a coure a la cassola amb la ceba fins
que quedi ben cuita.
Sobretot cal incloure la melsa de les sèpies, perquè ens ajudarà a coure-les millor i que no s’enganxin, si bé en aquest cas també podríem afegir una mica de fumet.
En una altra olla, bulliu els macarrons, un cop cuits, els poseu en una plata que pugui anar al forn i hi
afegiu el sofregit amb la sèpia.
Ho podeu cobrir amb formatge ratllat o beixamel i gratinar-ho.
Etiquetes:
Macarrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c