Mandonguilles amb sèpia i gambes

Ingredients

  • 16 Mandonguilles
  • 1 sípia
  • 8 gambes vermelles
  • 1 ceba
  • Aigua ó caldo de pollastre
  • Pa rallat

4 racions

Elaboració

Es fregeixen les mandonguilles i les reservem, afegim la sípia i la reservem durant 30 segons; fem al mateix amb les gambes. Així l'oli quedarà al gust de tots els ingredients.
Tallem la ceba a juliana, i l'afegim, que quedi ben caramelitzada.
Tot seguit afegim les mandonguilles, la sípia i les gambes, remenem i afegim aigua o caldo de pollastre que quedi ben cobert, i sal.
10 minuts després afegim el pa rallat perquè lligui la salsa, i ho deixem uns 20 minuts que es lligui tot.

45min

Notes

Aquesta recepta està pensada per fer-la un dia abans de menjar-la.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!