Gambes saltades a la crema

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de gambes
  • 1tasseta de conyac
  • 1/2tasseta de xeres
  • 40grs de salsa de tomàquet
  • 40grs de mantega
  • 100grs de crema de llet-
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Comencem per saltejar les gambes en una paella i seguit afegim el conyac  i les flamegem
Apagada la flama posem el xeres i deixem bullir uns instants i salpebrem
A continuació afegim el tomàquet , donem unes voltes i retirem del foc Afegim de seguida la mantega i un cop desfeta afegim la crema de llet i servim calent.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3707 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Ostres Jordi, !!!! amb lo bones que son al "natural", afegir-hi crema de llet......emmmm, no sé si m'agradarien. A més, a mi no m'agradan gaire cuites. !! una abraçada
Jordi Bosch Negre diu:
Estic totalment dacort amb tu Lourdes, simplement hem feia gràcia fer aquesta recepta,és de un llibre que tinc de Santi Santamaria.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: