Gambes saltades a la crema

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de gambes
  • 1tasseta de conyac
  • 1/2tasseta de xeres
  • 40grs de salsa de tomàquet
  • 40grs de mantega
  • 100grs de crema de llet-
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Comencem per saltejar les gambes en una paella i seguit afegim el conyac  i les flamegem
Apagada la flama posem el xeres i deixem bullir uns instants i salpebrem
A continuació afegim el tomàquet , donem unes voltes i retirem del foc Afegim de seguida la mantega i un cop desfeta afegim la crema de llet i servim calent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Ostres Jordi, !!!! amb lo bones que son al "natural", afegir-hi crema de llet......emmmm, no sé si m'agradarien. A més, a mi no m'agradan gaire cuites. !! una abraçada
Jordi Bosch Negre diu:
Estic totalment dacort amb tu Lourdes, simplement hem feia gràcia fer aquesta recepta,és de un llibre que tinc de Santi Santamaria.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: