Gambes saltades a la crema
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una dotzena de gambes
- 1tasseta de conyac
- 1/2tasseta de xeres
- 40grs de salsa de tomàquet
- 40grs de mantega
- 100grs de crema de llet-
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Comencem per saltejar les gambes en una paella i seguit afegim el conyac i les flamegem
Apagada la flama posem el xeres i deixem bullir uns instants i salpebrem
A continuació afegim el tomàquet , donem unes voltes i retirem del foc Afegim de seguida la mantega i un cop desfeta afegim la crema de llet i servim calent.
30min
Etiquetes:
Marisc Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1985 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.