Gambes saltades a la crema
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de gambes
- 1tasseta de conyac
- 1/2tasseta de xeres
- 40grs de salsa de tomàquet
- 40grs de mantega
- 100grs de crema de llet-
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Comencem per saltejar les gambes en una paella i seguit afegim el conyac i les flamegem
Apagada la flama posem el xeres i deixem bullir uns instants i salpebrem
A continuació afegim el tomàquet , donem unes voltes i retirem del foc Afegim de seguida la mantega i un cop desfeta afegim la crema de llet i servim calent.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.