Pit de pollastre farcit
Ingredients
- 4 pits de pollastre desosat
- 4 làmines de pernil dolç
- 4 làmines de formatge
- 1 ceba gran
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 troç de carabassa
- 12 patates petites
- 4 tomacons
- 2 fulles de llorer
- 1 gotet de vi blanc
- Sal - pebre- oli
4 racions
Elaboració
Partir els pits de pollastre per la meitat, salpebrar al gust i farcir-los amb el formatge i el pernil dolç. Lligar-ho per que al coure no es desmonti. En una paella amb oli, enrossir-los fins que quedin dauradets i reservar.
Rentar ben netes les patates i posar.les a bullir amb aigua i sal.
Fer un sofregit amb: la ceba tallada a cuadradets, quan estigui mig cuita, afegir el pebrot, l'albgergínia i la carabassa també a quadradets. Deixar-ho tapat a foc lent. Als 5 minuts, afegir un gotet de vi blanc i les fulles de llorer. Posar-hi els pits de pollastre i anar-los girant per que quedin ben cuits.
Pelar les patates i afegir-les a la cassola.
Mentre es couen les verdures, tallar els tomacons a rodanxes, fregir-los i reservar-los per la decoració.
Treure els fils que els hem lligat, tallar i emplatar acompanyats de les verdures.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1590 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...