Pit de pollastre farcit

Ingredients

  • 4 pits de pollastre desosat
  • 4 làmines de pernil dolç
  • 4 làmines de formatge
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 troç de carabassa
  • 12 patates petites
  • 4 tomacons
  • 2 fulles de llorer
  • 1 gotet de vi blanc
  • Sal - pebre- oli

4 racions

Elaboració

Partir els pits de pollastre per la meitat, salpebrar al gust i farcir-los amb el formatge i el pernil dolç. Lligar-ho per que al coure no es desmonti. En una paella amb oli, enrossir-los fins que quedin dauradets i reservar.
Rentar ben netes les patates i posar.les a bullir amb aigua i sal.
Fer un sofregit amb: la ceba tallada a cuadradets, quan estigui mig cuita, afegir el pebrot, l'albgergínia i la carabassa també a quadradets. Deixar-ho tapat a foc lent. Als 5 minuts, afegir un gotet de vi blanc i les fulles de llorer. Posar-hi els pits de pollastre i anar-los girant per que quedin ben cuits.
Pelar les patates i afegir-les a la cassola.
Mentre es couen les verdures, tallar els tomacons a rodanxes, fregir-los i reservar-los per la decoració.
Treure els fils que els hem lligat, tallar i emplatar acompanyats de les verdures.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!