Pit de pollastre farcit

Ingredients

  • 4 pits de pollastre desosat
  • 4 làmines de pernil dolç
  • 4 làmines de formatge
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 troç de carabassa
  • 12 patates petites
  • 4 tomacons
  • 2 fulles de llorer
  • 1 gotet de vi blanc
  • Sal - pebre- oli

4 racions

Elaboració

Partir els pits de pollastre per la meitat, salpebrar al gust i farcir-los amb el formatge i el pernil dolç. Lligar-ho per que al coure no es desmonti. En una paella amb oli, enrossir-los fins que quedin dauradets i reservar.
Rentar ben netes les patates i posar.les a bullir amb aigua i sal.
Fer un sofregit amb: la ceba tallada a cuadradets, quan estigui mig cuita, afegir el pebrot, l'albgergínia i la carabassa també a quadradets. Deixar-ho tapat a foc lent. Als 5 minuts, afegir un gotet de vi blanc i les fulles de llorer. Posar-hi els pits de pollastre i anar-los girant per que quedin ben cuits.
Pelar les patates i afegir-les a la cassola.
Mentre es couen les verdures, tallar els tomacons a rodanxes, fregir-los i reservar-los per la decoració.
Treure els fils que els hem lligat, tallar i emplatar acompanyats de les verdures.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: