Samfaina amb carbassa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot vert
- 1 albergínia
- 1 carbassó petit
- 1 ceba gran
- 1 patata gran
- 2 tomaques
- 250 gr. de carbassa.
Elaboració
Tallar l'albergínia a cuadradets i deixar-la en aigua i sal. Mentre, seguim tallant les demés verdures a cuadradets.En una paella gran començarem posant la ceba, la patata i els pebrots, deixar coure uns minuts. Treure l'albergínia de l'aigua i ben escorreguda afegir-la a la paella, i també el carbassó. Salar al gust i deixar coure uns minuts més. Finalment afegir la carbassa i la tomaca.
No remenar massa sovint per que no desfacin massa les verdures.
Podem quedar "al dente" o molt cuites... al vostre gust.
30min
Notes
Com que porta patata, pot ser primer plat. O també per acompanyar carns, peixos, ous...

Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...