Crema de carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 gr. de carbassa
- 1 patata
- 1 ceba
- 1 fulla de llorer (opcional)
- 4 formatgets
- Encenalls de pernil
- 1 ou dur (opcional)
Elaboració
Pelar la carbassa, la patata i la ceba. Ferf-ne cuadradets per que es cou i es tritura millor i posar-ho a coure en una olla en aigua i sal i la fulla de llorer (compte a retirar-la abans de triturar-ho)
Quan ja està cuit, escorrer i posar en un recipient on es pugui triturar bé al minipimer afegint els formatgets. Ha de quedar una textura fina i cremosa.
Al servir, posar al mig una cullerada del pernil que perviameent haurem fregit per que quedi ben cruixent.
i l'ou dur ratllat.
20min
Etiquetes: Cremes salades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.