Crema de carbassa

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500 gr. de carbassa
  • 1 patata
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer (opcional)
  • 4 formatgets
  • Encenalls de pernil
  • 1 ou dur (opcional)

Elaboració

Pelar la carbassa, la patata i la ceba. Ferf-ne cuadradets per que es cou i es tritura millor i posar-ho a coure en una olla en aigua i sal i la fulla de llorer (compte a retirar-la abans de triturar-ho)
Quan ja està cuit, escorrer i posar en un recipient on es pugui triturar bé al minipimer afegint els formatgets. Ha de quedar una textura fina i cremosa.
Al servir, posar al mig una cullerada del pernil que perviameent haurem fregit per que quedi ben cruixent.
i l'ou dur ratllat.

20min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: