Crema de carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 gr. de carbassa
- 1 patata
- 1 ceba
- 1 fulla de llorer (opcional)
- 4 formatgets
- Encenalls de pernil
- 1 ou dur (opcional)
Elaboració
Pelar la carbassa, la patata i la ceba. Ferf-ne cuadradets per que es cou i es tritura millor i posar-ho a coure en una olla en aigua i sal i la fulla de llorer (compte a retirar-la abans de triturar-ho)
Quan ja està cuit, escorrer i posar en un recipient on es pugui triturar bé al minipimer afegint els formatgets. Ha de quedar una textura fina i cremosa.
Al servir, posar al mig una cullerada del pernil que perviameent haurem fregit per que quedi ben cruixent.
i l'ou dur ratllat.
20min

Etiquetes:
Cremes salades
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...