Magret d'ànec amb salsa de taronja i cruixent de verdures
El pit d'ànec aromatitzat amb taronja és un clàssic de la cuina francesa.
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un magret d'ànec entre 400 i 500 grams (aproximadament)
- Salsa de taronja
- Cruixent de verdures
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Suc de taronja
- Pell de taronja
- Licor de taronja (Cointreau)
2 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Dos plats plans grans
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Un ganivet per filetejar
Una safata metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem el magret d'ànec, el salpebrem, i a la part del greix amb un ganivet de filetejar, fem uns talls no gaire profunds en forma de graella, i el posem a fregir a foc mitjà fins que està daurat, el girem i l'acabem de fregir.
Tot seguit, el posem en una safata plana, i l'enfornem a 180º, durant uns deu minuts, i ja el podrem presentar en el plat de la següent manera: tallem el pit en uns dotze talls, i en posem sis en cada plat en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, i a la part de baix posem un grapat de cruixent de verdures, i tot seguit cobrim els talls de pit amb la salsa de taronja, i ja tindrem els plats a punt per servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4720 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.