Magret d'ànec amb salsa de taronja i cruixent de verdures
El pit d'ànec aromatitzat amb taronja és un clàssic de la cuina francesa.
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Un magret d'ànec entre 400 i 500 grams (aproximadament)
- Salsa de taronja ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Cruixent de verdures ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Suc de taronja
- Pell de taronja
- Licor de taronja (Cointreau)
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Dos plats plans grans
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Un ganivet per filetejar
Una safata metàl·lica plana
Elaboració
							Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem el magret d'ànec, el salpebrem, i a la part del greix amb un ganivet de filetejar, fem uns talls no gaire profunds en forma de graella, i el posem a fregir a foc mitjà fins que està daurat, el girem i l'acabem de fregir.
Tot seguit, el posem en una safata plana, i l'enfornem a 180º, durant uns deu minuts, i ja el podrem presentar en el plat de la següent manera: tallem el pit en uns dotze talls, i en posem sis en cada plat en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, i a la part de baix posem un grapat de cruixent de verdures, i tot seguit cobrim els talls de pit amb la salsa de taronja, i ja tindrem els plats a punt per servir a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						La cuina del magret d'ànec
 
						Etiquetes: 
						La cuina del magret d'ànec  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5731 visites.
 5731 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa Postres i dolços
 Postres i dolços Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes






 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram