Cruixent de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres pastanagues pelades
- La part blanca de sis porros
- Dues branques d'àpi
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Una paella fonda,(sotén)
Una aranya de filferro
Paper de cuina
Un pelador de verdures
Elaboració
Primerament, tallem totes les verdures en juliana molt fina i les reservem.
Seguidament, posem la paella en el foc amb força oli d'oliva, i deixem que es calenti.
Agafem les verdures per l'ordre que vulguem, àpi, porros,pastanaga, etc..., i les enfarinem amb força farina. Tot seguit, quan l'oli és ben calent, les fregim tot donant-lis voltes amb l'aranya procurant que no es cremin. Quan ja són cruixentes les traiem, tot posant-les damunt un paper de cuina, i seguim fregint totes les verdures, fins que les hem fregit totes.
A continuació, les salem, les barregem totes juntes, i si les volem consrvar molts dies, les podem posar dintre d'una llauna tancada hermèticament.
Aquestes verduretes, van molt bé per acompanyar tant peixos com tot tipus de carns.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2127 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.