Cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres pastanagues pelades
  • La part blanca de sis porros
  • Dues branques d'àpi
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una paella fonda,(sotén)
Una aranya de filferro
Paper de cuina
Un pelador de verdures

Elaboració

Primerament, tallem totes les verdures en juliana molt fina i les reservem.
Seguidament, posem la paella en el foc amb força oli d'oliva, i deixem que s'escalfi.
Agafem les verdures per l'ordre que vulguem, api, porros, pastanaga, ..., i les enfarinem amb força farina. Tot seguit, quan l'oli és ben calent, les fregim tot donant-lis voltes amb l'aranya procurant que no es cremin. Quan ja són cruixents les traiem, tot posant-les damunt un paper de cuina, i seguim fregint totes les verdures, fins que les hem fregit totes.
A continuació, les salem, les barregem totes juntes, i si les volem conservar molts dies, les podem posar dintre d'una llauna tancada hermèticament.
Aquestes verdures, van molt bé per acompanyar tant peixos com tot tipus de carns.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: