Xoriç a la sidra
Senzill i deliciós, és ideal per un sopar de "tapetes".
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 4 xoricets frescos (picants o dolços, va al gust del consumidor)
- 1 got de sidra
- 1 ceba
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem el xoriç a rodanxes i el posem en una cassoleta de terrissa amb un rajolí d'oli.
Pelem i tallem la ceba a juliana fina i posem al damunt de les rodanxes de xoricet.
Posem al forn amb el gratinador i a 180 graus, fins que veieu que la ceba comença a ser una mica rosseta, després afegim la sidra i deixem coure fins que s'hagi evaporat.
Servir ben calentó.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4680 visites.
 4680 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Estofat
 Estofat 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram