Xoriç a la sidra

Senzill i deliciós, és ideal per un sopar de "tapetes".

Ingredients

  • 4 xoricets frescos (picants o dolços, va al gust del consumidor)
  • 1 got de sidra
  • 1 ceba
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Tallem el xoriç a rodanxes i el posem en una cassoleta de terrissa amb un rajolí d'oli.
Pelem i tallem la ceba a juliana fina i posem al damunt de les rodanxes de xoricet.
Posem al forn amb el gratinador i a 180 graus, fins que veieu que la ceba comença a ser una mica rosseta, després afegim la sidra i deixem coure fins que s'hagi evaporat.
Servir ben calentó.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, si vols veure un altre manera de fer el xoriç a la sidra, pots anar a les meves receptes, i podràs veure com s'acostuma a fer a les sidreries. Una salutació. Quim Lleonart.
Montserrat Codony Ferré diu:
Moltes gràcies Quim!, tot el que sigui aprendre m'encanta.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: