Macarrons amb xoriç i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Formatge de bola ratllat
  • Oli d'oliva
  • Una ceba tendra picada
  • Una tira de xoriç (xistorra)
  • Quatre talls de cansalada fresca
  • Un got de vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Un Wok
Quatre plats fondos
Un ratllador
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
A part, en una cassola fonda amb aigua, una mica de mantega i sal, coem els macarrons fins que estan en el seu punt de cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, en un Wok de mida gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picada juntament amb el xoriç tallat a rodelles petites i la cansalada tallada a trossos petits, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim els macarrons, hi donem unes voltes amb el mateix Wok, corregim de sal, i un cop tot plegat ja és cuit, ho repartim en quatre plats fondos, hi afegim una mica de formatge de bola ratllat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: