Macarrons amb xoriç i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Sofregit de tomàquet
- Formatge de bola ratllat
- Oli d'oliva
- Una ceba tendra picada
- Una tira de xoriç (xistorra)
- Quatre talls de cansalada fresca
- Un got de vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una escorredora
Un Wok
Quatre plats fondos
Un ratllador
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
A part, en una cassola fonda amb aigua, una mica de mantega i sal, coem els macarrons fins que estan en el seu punt de cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, en un Wok de mida gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picada juntament amb el xoriç tallat a rodelles petites i la cansalada tallada a trossos petits, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim els macarrons, hi donem unes voltes amb el mateix Wok, corregim de sal, i un cop tot plegat ja és cuit, ho repartim en quatre plats fondos, hi afegim una mica de formatge de bola ratllat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina dels macarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2343 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.