Patates amb crema de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates blanques de pell fina (tipus monalisa)
- 2 talls grossos de salmó fumat (i una miqueta per decorar)
- 300 ml de nata líquida o llet
- Pell de tomàquet
- Unes fulles de julivert
- Sal
- Pebre negre en gra
- Clau
4 racions
Elaboració
Rentem les patates i les posem a bullir en abundant aigua amb sal, uns grans de pebre negre i 3 claus d'olor. Quan siguin tovetes (però que no s'obrin, ni es desfacin) les refredem lleugerament i després les tallem longitudinalment.
Buidem amb compte de no trencar la pell i la polpa la reservem.
Passem la polpa per un passapurés i amorosim amb la meitat de la crema de llet o llet fins que ens quedi una textura cremosa i una mica consistent.
Posem la resta de la crema de llet a escalfar i quan estigui a punt de bulllir hi afegim el salmó talladet petit,deixem que arrenqui el bull 1 minut i ho passem tot per la batedora elèctrica.
Ja podem afegir la crema de salmó a la de patata remenant a mà fins que quedi tot ben amalgamat.
Ja podeu farcir les meitats de patata i decorar amb unes tires de salmó, unes fulles de julivert i si en teniu feu una petita rosa amb la pell del tomàquet.
Queda preciós!
1h
Notes
Si us ve de gust provar-ho, ara venen unes espècies per fer-vos el salmó fumat a casa, és súper senzill i queda molt i molt bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2718 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.