Patates amb crema de salmó

Ingredients

  • 4 patates blanques de pell fina (tipus monalisa)
  • 2 talls grossos de salmó fumat (i una miqueta per decorar)
  • 300 ml de nata líquida o llet
  • Pell de tomàquet
  • Unes fulles de julivert
  • Sal
  • Pebre negre en gra
  • Clau

4 racions

Elaboració

Rentem les patates i les posem a bullir en abundant aigua amb sal, uns grans de pebre negre i 3 claus d'olor. Quan siguin tovetes (però que no s'obrin, ni es desfacin) les refredem lleugerament i després les tallem longitudinalment.
Buidem amb compte de no trencar la pell i la polpa la reservem.
Passem la polpa per un passapurés i amorosim amb la meitat de la crema de llet o llet fins que ens quedi una textura cremosa i una mica consistent.
Posem la resta de la crema de llet a escalfar i quan estigui a punt de bulllir hi afegim el salmó talladet petit,deixem que arrenqui el bull 1 minut i ho passem tot per la batedora elèctrica.
Ja podem afegir la crema de salmó a la de patata remenant a mà fins que quedi tot ben amalgamat.
Ja podeu farcir les meitats de patata i decorar amb unes tires de salmó, unes fulles de julivert i si en teniu feu una petita rosa amb la pell del tomàquet.
Queda preciós!

1h

Notes

Si us ve de gust provar-ho, ara venen unes espècies per fer-vos el salmó fumat a casa, és súper senzill i queda molt i molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Hola Montserrat, avui he fet les patates amb crema de salmó i han quedat molt bones, i això que les he fet amb llet per allò de les calories; quan les faci amb crema de llet encara estaran millor. Un altre dia provaré a substituir el salmó per anxoves, penso que ha de combinar molt bé.
Ja tens un segón comentari positiu, per cert, a veure si t'animes amb els pastissos.
Una abraçada! Alícia

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: