Flors de carbassó arrebossades
Queden precioses i bonííííssimes!
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 flors de carbassó grosses i obertes
- 150 grams de farina de blat o de blat de moro
- Aigua freda (quantitat segons textura)
- Sal
- 2 ous
- Oli suau
4 racions
Elaboració
Primer de tot traieu la "cueta" de les flors i els pistils de l'interior, netegeu amb l'ajuda d'un paper de cuina o drap suau l'interior i exterior de les flors. Ja podeu preparar l'arrebossat o tempura que és tant senzill com la farina barrejada amb l'ou i l'aigua que accepti, fins a aconseguir una salsa bastant clareta. Poseu una paella al foc amb abundant oli i quan estigui força calent hi aneu posant les flors que quedin espaioses i que prèviament haureu passat per la salsa, han de quedar rosses i cruixents. Escorreu l'excés d'oli en un paper absorvent i ja ho podeu servir com a un espectacular i deliciós acompanyament.
25min
Notes
Jo no ho he provat (encara...)però he llegit que també es poden fer farcides amb una mena de betxamel lligada amb formatge manxec ratllat i llavors arrebossades i fregides igual, imagino que també deu quedar bo i és un molt bon primer plat i súper vistós.
Animeu-vos tots a plantar carbassoneres! Penseu que cada dia en recollim 3 ,de cada carbassonera!!!!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
16163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.