Verdures gratinades "al estil de Ginebra"
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de carbassó,
- 1 pebrot vermell,
- 400 g d'albergínia,
- 150 g de formatge formatge ratllat fi (formatges de cabra)
- 20 olives negres,
- 1 tomàquet,
- 1 cullereta de farigola,
- 2 grans d'all,
- 4 culleretas de vinagre balsàmic,
- Sal i pebre
- 2 cullerades d'oli d'oliva,
- Alfàbrega.
4 racions
Elaboració
Talla el carbassó i l'albergínia a rodanxes fines, unta amb oli d'oliva, i daura a la graella per ambdós costats i deixa refredar una mica.
Pela i talla a rodanxes fines el pebrot.
Pela el tomàquet i talla a rodanxes fines.
Amb un pela patates talla el formatge a encenalls ben fins
Elimina els pinyols de les olives
Posa les verdures en forma de capes en una safata refractària: (Carbassó - Formatge - Tomàquet – Formatge - Albergínia - Formatge – Pebrot - etc.) - Posa les olives entre les verdures, estén els dents d'all finament picats sobre, assaonar amb farigola, sal i pebre. Afegeix el vinagre balsàmic i oli d'oliva sobre les verdures.
Prees-calfa el forn a 180 graus i cuina durant 30 minuts
Reserva a banda les verdures durant 10 minuts, després les verdures no són tan calentes i tenen millor sabor.
Decora amb alfàbrega.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.