Verdures gratinades "al estil de Ginebra"

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de carbassó,
  • 1 pebrot vermell,
  • 400 g d'albergínia,
  • 150 g de formatge formatge ratllat fi (formatges de cabra)
  • 20 olives negres,
  • 1 tomàquet,
  • 1 cullereta de farigola,
  • 2 grans d'all,
  • 4 culleretas de vinagre balsàmic,
  • Sal i pebre
  • 2 cullerades d'oli d'oliva,
  • Alfàbrega.

4 racions

Elaboració

Talla el carbassó i l'albergínia a rodanxes fines, unta amb oli d'oliva, i daura a la graella per ambdós costats i deixa refredar una mica.
Pela i talla a rodanxes fines el pebrot.
Pela el tomàquet i talla a rodanxes fines.
Amb un pela patates talla el formatge a encenalls ben fins
Elimina els pinyols de les olives
Posa les verdures en forma de capes en una safata refractària: (Carbassó - Formatge - Tomàquet – Formatge - Albergínia - Formatge – Pebrot - etc.) - Posa les olives entre les verdures, estén els dents d'all finament picats sobre, assaonar amb farigola, sal i pebre. Afegeix el vinagre balsàmic i oli d'oliva sobre les verdures.
Prees-calfa el forn a 180 graus i cuina durant 30 minuts
Reserva a banda les verdures durant 10 minuts, després les verdures no són tan calentes i tenen millor sabor.
Decora amb alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: