Suquet de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- 4rodelles de rap-4 rodelles de pubilla-3 grans d'all-Una tomata-Oli d'oliva-Aigua o fumet-Patates-Sal-
- Per la picada
- ..........................
- Una llesca de pa fregit-El fetge del rap-Suc de la cocció-
4 racions
Utensilis
Un morter,una cullera de fusta, un cassó gros,un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.
Elaboració
Primer de tot posem una cassola al foc amb oli a calenta. Mentrestant posem el fumet a calenta; el podem fer amb els caps del peix que posarem al suquet. Mentes el fumet es va fent i calen-tant, posem un parell de grans d'all a la cassola del oli ; els posarem amb pell ,però els farem uns talls. Un cop fregits els alls , però mai deixarem que es refregeixin massa ;posarem una llesca de pa a fregir a la cassola i el reservarem en un morter; seguidament i fregirem també el fetge del rap i el posarem al morter. Després posarem una mica de tomata trinxada a la cassola ; sense pell ni llavors . M entres la tomata sens sofregeix una mica , pelarem i esberlarem les patates ; les rentem i les reservem . Un cop la tomata sofregida , tirem les patates a la cassola ; donem unes voltes , que impregnin be i , seguidament afegim fumet bullent , que cobreixi les patates. Mentrestant piquem la picada del morter i la deixem en el mateix morter . Preparem el peix tallat a rodelles ; l'afegirem a la cassola quant les patates els falti mes o menys uns cinc minuts ; i afegirem també en aquest moments la picada desmarxada amb suc de la cocció. Sacsejarem la cassola ; agafant per les nanses amb energia i courem uns minuts per que es desfaci i es reparteixi be la picada. Si cal rectificarem de sal .
1h
Notes
Es molt important tenir el fetge del rap per la picada. Es la clau per fer molt bo aquest suquet.
Etiquetes:
Peix Suquets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4761 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.