Fideus al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tira de costella de porc tallada a daus
  • 3 o 4 salsitxes de pollastre
  • 1 ceba petita
  • Un gotet manzanilla (vi)
  • Aigua calenta amb colorant alimentari
  • Un grapat generós de fideus per persona

3 racions

Elaboració

Agafarem la paella i hi sofregirem la costella i les salsitxes. Un cop siguin rosses retirem i hi afegim la ceba tallada ben petita. Quan comenci a posar-se transparent i hi posarem la manzanilla i apujarem el foc fins que l'alcohol s'hagi evaporat procurant que no se'ns cremi la ceba. Un cop reduït el vi baixarem el foc, tornarem a posar la carn i hi afegirem els fideus donem un parell de voltes i hi posem l'aigua calenta, lo just per cobrir els fideus. Posarem la paella al forn que ja serà calent i ho enfornem uns 20 o 25 minuts a 180º. Anirem procurant que no quedin sense aigua els fideus i si cal afegirem una mica més d'aigua. Un cop fets, els deixarem reposar uns 5 minuts i ja els tindrem llestos per menjar.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4034 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: