Fideus al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 tira de costella de porc tallada a daus
  • 3 o 4 salsitxes de pollastre
  • 1 ceba petita
  • Un gotet manzanilla (vi)
  • Aigua calenta amb colorant alimentari
  • Un grapat generĂłs de fideus per persona

3 racions

ElaboraciĂł

Agafarem la paella i hi sofregirem la costella i les salsitxes. Un cop siguin rosses retirem i hi afegim la ceba tallada ben petita. Quan comenci a posar-se transparent i hi posarem la manzanilla i apujarem el foc fins que l'alcohol s'hagi evaporat procurant que no se'ns cremi la ceba. Un cop reduĂŻt el vi baixarem el foc, tornarem a posar la carn i hi afegirem els fideus donem un parell de voltes i hi posem l'aigua calenta, lo just per cobrir els fideus. Posarem la paella al forn que ja serĂ  calent i ho enfornem uns 20 o 25 minuts a 180Âş. Anirem procurant que no quedin sense aigua els fideus i si cal afegirem una mica mĂŠs d'aigua. Un cop fets, els deixarem reposar uns 5 minuts i ja els tindrem llestos per menjar.

30min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Fideus al forn

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!