Fideus a la cassola
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de fideus
- Tres tires de costelló de porc
- Sis salsitxes
- Vuit o deu talls de pollastre
- Un raig d'oli d'oliva
- Un pols de sal
- Un parell de cebes
- Un parell de tomates
- Un litre mes o menys de brou o aigua
4 racions
Utensilis
Una cassola, un cassó , un ganivet de cuina i unapicadora.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir la carn trossejada.
Passem a posar una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim be tota la carn una mica salada; i la reservem en un plat. Després en la mateixa cassola i oli, i fem un sofregit de ceba i tomata.
Un cop tinguem el sofregit fet i afegim la carn i donem unes voltes uns minuts.
Tindrem a punt el brou bullent.
Afegim els fideus a la cassola i donem unes voltes, i seguidament afegim el brou bullent, remenem una mica i tapem la cassola.
Ha de coure uns vint minuts ; que anirem remenant de tant en tant.
Etiquetes:
Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.